0 рейтинг
37 видели

Два поїзди вийшли одночасно назустріч один одному. Перший поїзд рухався

зі швидкістю -72км/год, а другий- 68км/год.Другий поїзд до зустрічі пройшов 408 км. Яку відстань до зустрічі пройшов перший поїзд.

от (15 баллов) в разделе Математика | 37 видели

2 Ответов и Решений

0 рейтинг
Правильный ответ

408/68=6 (год)-годин їхав другий поїзд

6*72=432 (км)-километрів

72*(408 / 68)=432 (км)

от (158 баллов)
0 рейтинг

408/68=6часов їхав другий поїзд

72*6=432км =пройшов перший поїзд

от (3.5k баллов)
10,984,878 заданий
13,471,016 решений
8,518,553 комментариев
4,909,216 пользователей