0 рейтинг
35 видели

З двох міст видстань миж якими дорівнюе 450км одночасно виіхали назустріч один одному два автобуса які зустрілися через 4 год після початку руху.Швидкість руху одного з автобусів становила 55км/год.З якою швидкістю рухався другий автобус?

от (12 баллов) в разделе Математика | 35 видели

2 Ответов и Решений

0 рейтинг

1. 55*4= 220 км  - проїхав  перший автобус

2. 450 - 220 = 230 км  - проїхав другий автобус

3. 230/4 =57,5 км/год - швидкість 2 автобуса

от (80 баллов)
0 рейтинг

55х4=220км        450-220=230км       230/4=57,5км/x

 

от (37 баллов)
10,984,878 заданий
13,471,016 решений
8,518,553 комментариев
4,909,216 пользователей